Arnhem Band doel jaarlijkse schenking On-Ganse

Arnhem Band goede doel On-Ganse 2016/2017

Arnhem Band doel jaarlijkse schenking On-Ganse

Arnhem Band is dit seizoen het goede doel van de On-Ganse. Dinsdag 20 september mochten wij als band de gift in ontvangst nemen.

Als verassing stonden wij aangekondigd op de uitnodiging voor het relatie-event van de On-Ganse. Een jaarlijks evenement waar de On-Ganse haar uiteenlopende relaties uitnodigt. De sponsoren van het Arnhemse Vrijwilligers Gala, de pers, de sponsoren van de Honderd Ganse ect. Het doel van het evenement is niet alleen om de verschillende relaties met elkaar in contact brengen, maar hen ook een leuke middag vol primeurs te brengen. Jaarlijks worden er twee bekendmakingen gedaan. Dit zijn de solisten van het Galaconcert van de On-Ganse en ook het doel van de jaarlijkse schenking die de On-Ganse doet. Het ontvangst nemen van de gift van de On-Ganse, deze wordt gebruikt voor educatie.

Dat laatste is ook de reden dat wij, de Arnhem Band, als verassing aangekondigd stonden op de uitnodiging. De Arnhem Band wist al dat wij het goede doel waren waar de On-Ganse haar schenking van €5000 aan zou doen, maar alle gasten wisten dit nog niet. Ter ere van ons 70-jarig jubileum en omdat wij een grote opleiding hebben, waar wij een groot aantal Arnhemse kinderen van muzikaal onderwijs voorzien, mochten wij deze cheque ontvangen. Dat is natuurlijk een hele grote eer! Wij waren al enorm trots op het feit dat wij in dit tijdperk nog een groeiende opleiding hebben, maar dit is nog een extra eer.

Arnhem Band goede doel On-Ganse 2016/2017

Het ontvangst nemen van de gift van de On-Ganse, gebruikt voor educatie

Om de On-Ganse te bedanken voor deze gift hebben wij natuurlijk meteen een optreden verzorgd voor de On-Ganse en haar relaties. We hebben een aantal klassieke marsen gespeeld, maar ook ons nieuwere repertoire met meer popmuziek. Dit was alvast een voorproefje op ons aankomende Top2000 concert.

Lieve On-Ganse, wij danken jullie hartelijk met dit geschenk en zullen dit met alle plezier uitgeven aan muzikale educatie bij de Arnhem Band, in welke vorm dan ook.

Geschreven door Bandlid Anne

De Arnhem Band, meer dan muziek alleen! Kom je ook muziek (leren) spelen bij de Arnhem Band? Kom een keertje kijken op een repetitie of meld je aan voor onze opleiding.

Goede doel On-Ganse optreden

Vertrek Optreden On-Ganse Arnhem Band

Educatie Arnhem Band 70 jaar

Arnhem Band 70 jaar, soeshoes

Geen reactie's

Geef een reactie