Arnhems Vrijwilligers Gala 2016

On-Ganse AVG 2016

Arnhems Vrijwilligers Gala 2016

Zaterdagavond 19 november heeft de Arnhem Band opgetreden bij het Arnhems Vrijwilligers Gala.
Ieder jaar organiseert de On-Ganse een feest om alle Arnhemse vrijwilligers in het zonnetje zetten.  De Arnhem Band mocht dit jaar het programma afsluiten. Dit jaar was het AVG in de Arnhemse schouwburg!

De avond werd gepresenteerd door Frank Evenblij, zo werd ook de Arnhem Band door Frank Evenblij aangekondigd. Na onze aankondiging kwamen we op met Mambo no 5, om vervolgens nog meer swingende nummers te spelen.

Dit jaar is de Arnhem Band het goede doel van de On-Ganse. Daarom mochten  leden die ook lid van de On-Ganse zijn dit optreden het On-Ganse uniform dragen. Dit zorgde voor een bonte stoet aan outfits. Van boerenkielen tot de gardepakjes. Maar natuurlijk kon ons verkennersuniform ook niet ontbreken!goed doel sponsor Arnhem Band

Na de avond vol optredens was er een leuk feest. Tijdens dit feest was het geen moment stil. Zodra de muziek even stopte, zetten de leden namelijk al gauw het wel bekende “Verkennerslied’’ in.

“Wij zijn de verkenners van de Arnhem Band en op al uw feesten zijn wij present”
Zo ook op het AVG 2016. Kortom het Arnhems Vrijwilligers Gala 2016 was zeer geslaagd!

Geschreven door Bandlid Bas

De Arnhem Band, meer dan muziek alleen! Kom je ook muziek (leren) spelen bij de Arnhem Band? Kom een keertje kijken op een repetitie of meld je aan voor onze opleiding.

 

Geen reactie's

Geef een reactie