Club van 100 bezoekt Gelre Passion

Club van 100 bezoekt Gelre Passion

Op zondag 25 maart werd in Arnhem een prachtige uitvoering van The Passion opgevoerd. De Arnhem Band en Club van 100 waren hier succesvol bij betrokken.

Het Arnhems Promenade Orkest onder leiding van de bij de Arnhem Band wel bekende Peter Smits liet in de Walburgiskerk een muzikaal imponerend spel horen. De Arnhem Band voerde de processie aan die van Rozet naar de Walburgiskerk liep. Jonge leden die nog in opleiding zijn droegen het kruis. Een sfeervol, indrukwekkend optreden waarbij de Arnhem Band weer liet zien veelzijdig te zijn.

De leden van de Club van 100 van de Arnhem Band hadden het aanbod gekregen om voorafgaand aan deze voorstelling elkaar te ontmoeten in het sfeervolle ‘First Eet’ aan de Markt in Arnhem. Daar spraken de voorzitter (Roland Leenaarts) en een vertegenwoordiger van de organisatie Stichting Q (Henk Berg) mooie woorden.

De Club van 100-organisatie kijken terug op een mooie middag. Wij laten de komende tijd zeker van ons horen, wanneer wij kansen zien om met de leden van de Club van 100 bij elkaar te komen zullen wij die zeker benutten. Suggesties zijn uiteraard van harte welkom!

Meer informatie over de Club van honderd is hier te vinden.

Namens de Club van 100,

Robert Philips

Geen reactie's

Geef een reactie