Club van 100

De Club van 100 van de Arnhem Band bestaat uit ca. 140 leden die allen veel sympathie hebben voor de Arnhem Band.

Vaak zijn dit oud Arnhem Band leden of familie daarvan, maar ook vrienden, belangstellenden of bedrijven uit de regio die de Arnhem Band al vele jaren kennen.

Wilt u deze club steunen stuur dan een bericht via het inschrijfformulier. Dan ontvangt u daarna bericht hoe u uw bijdrage kunt voldoen.

  •  

Als lid van de Club van 100 bevind u zich in een goed gezelschap en bent u natuurlijk te gast tijdens speciale evenementen of optredens die de Arnhem Band verzorgt. Maar bovenal maakt u het mogelijk om deze club die door louter een vrijwillig bestuur van stichtingsleden wordt gerund, ook in de toekomst het publiek in Arnhem en ver daarbuiten van een goed verzorgde muzikale presentatie kan laten genieten.

Met name omdat zij allen het doel van deze club een warm toedragen nl. het bieden van een zinvolle, leuke en muzikale vrijetijdsbesteding voor jongeren uit Arnhem en directe omgeving ondersteunen zij de Arnhem Band met een jaarlijkse gift van € 50,00 of € 100.00 (bedrijven).

De Arnhem Band kiest voor kwaliteit van instrumentarium, opleiding en uniform wat natuurlijk veel geld kost. De jaarlijkse bijdrage van de Club van 100 aan de Arnhem Band is dan ook van groot belang om de begroting sluitend te krijgen.

.