Een (digitaal) bezoek van sinterklaas of piet?

Sinterklaasactie Arnhem 2020

Een (digitaal) bezoek van sinterklaas of piet?

Ook dit jaar is het mogelijk om samen met Sinterklaas of piet én de Arnhem Band het sinterklaasfeest te vieren. We doen dit met een Coronaproof invulling.

We merken dat het coronavirus ons leven voor een groot deel bepaalt en veel onzekerheden met zich meebrengt. De werkgroep van de Sinterklaasactie Arnhem Band heeft lange tijd gedacht het sinterklaasfeest dit jaar een Coronaproof invulling te geven. Helaas hebben wij moeten besluiten dat onze dienstverlening dit jaar zeer beperkt is. Sinterklaas is een oude man en het is van vitaal belang om sociaal contact te beperken en te voorkomen dat mensen in groepen bijeenkomen. We willen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en we stellen de veiligheid van u en onze vrijwilligers voorop.

Vandaar dat wij alleen in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 december een tweetal opties aanbieden, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Onze pieten zijn uitsluitend roetveegpieten.

Sinterklaasactie Arnhem 2020

Optie 1: Bezoek van piet op de stoep
Piet komt aan de deur om de cadeautjes te “brengen”. Piet blijft buiten en begroet de kids met een alternatieve “high five”, maakt een praatje op basis van uw informatie die we van tevoren hebben gekregen.

Tijdsduur: 5-7 minuten
Prijs: €20,00 inclusief strooigoed in aparte zakjes

Optie 2: Videobellen via een interactieve conference call vanuit de werkkamer van Sinterklaas.
Het gezin levert van tevoren anekdotes aan waarop de Sint kan inspelen om er een persoonlijk gesprek van te maken. Natuurlijk weet de Sint ook waar de cadeautjes liggen.

Tijdsduur: 10 minuten
Prijs: € 20,00

Heeft u vragen, neem gerust contact op via het boekingskantoor 06 38 82 03 90 of per mail sintnicolaas@arnhemband.nl

U moet weten dat de Sinterklaasactie van de Arnhem Band de grootste en belangrijkste vrijwilligersactiviteit is van de muziekvereniging. De inkomsten zorgen er mede voor dat de muziekvereniging, bestaande uit allemaal jonge mensen, kan blijven draaien.

Mocht u dit jaar geen gebruik maken van onze diensten, dan hopen wij u in ieder geval volgend jaar te mogen begroeten.

 

Geen reactie's

Geef een reactie