Jubileum Spaaractie

75 jaar Arnhem Band, Euro sparen

Het zijn gekke tijden. We hopen dat dit bericht jou in goede gezondheid bereikt. Ook de Arnhem Band staat fysiek de aankomende tijd stil. Toch wordt er achter de schermen o.a. nog gewerkt aan het aankomende jubileumfeest in 2021.

Wij informeren u onderstaand graag hierover:
In september / oktober 2021 zal de Arnhem Band van Scouting Nederland zijn 75-jarig bestaan vieren. Een feit dat wij niet zo maar voorbij zullen laten gaan. En niet alleen muzikaal. U gaat dat merken. Want de slogan van de Band is immers: “Arnhem Band, meer dan muziek alleen!”

Voor, tijdens én na het jubileum zal de Arnhem Band actief leden blijven werven om zowel muzikaal als vormend jonge mensen op te leiden. De Arnhem Band heeft in het verleden ook voor veel (ex)bandleden een grote waarde gehad die verder gaat dan het leren bespelen van een instrument.

Daarom actie waarvoor wij uw bijzondere aandacht vragen. Om maar meteen met “de deur in huis te vallen”:
Wij vragen u om gedurende 20 maanden, door middel van automatische incasso € 5,00 (of meer) te doneren om zowel het jubileum in 2021 mogelijk te maken als ook een opleidingsfonds te creëren waarmee het voortbestaan van deze prachtige vereniging kan worden gewaarborgd. Overigens, behalve een maandelijkse incasso is ook de storting van een bedrag ineens een mogelijkheid, indien u daar de voorkeur aan geeft.

De Arnhem Band verleent bij veel hoogtijdagen haar muzikale bijdrage en is daarmee een waardig vertegenwoordiger van Arnhem. Niet altijd wordt voor deze optredens betaald; een deel vindt plaats op sociale gronden zoals bij gastoptredens bij een verzorgingshuis of verpleeginrichting. Dit alles gaat echter niet zomaar…. daar wordt door de actieve bandleden en velen er omheen hard voor gewerkt. Veelal op vrijwillige basis, maar er zijn natuurlijk ook veel noodzakelijke kosten: als goede instructeurs, huur van repetitie- en opslagruimten, onderhoud en aanschaf van instrumentarium en uniform.

De Stichting Evenementen Arnhem band (SEAB) ondersteunt de Arnhem Band met activiteiten als Koningsdag, Sinterklaas- en oliebollenactie. De SEAB realiseert deze activiteiten met behulp van heel veel vrijwilligers. De leden van de Club van 100 ondersteunen de Arnhem Band met een jaarlijkse bijdrage.

Desondanks is een verzoek als wij nu aan u doen noodzakelijk. Wij weten dat u het hart op de goede plaats heeft en ook dat u de Arnhem Band een warm hart toedraagt. Het zou fantastisch zijn als zo’n 200 mensen bereid zijn de Arnhem Band op deze wijze, met 20 x € 5 = € 100,00, (of meer) te ondersteunen.

Meedoen met de spaaractie kan hier!

Uw bereidheid hiertoe belonen wij met het verloten van een optreden door de Arnhem Band voor een door de winnaar aan te wijzen goed doel of sociale instelling. In het jubileumjaar zult u verzekerd zijn van extra aandacht als “VIP-gasten” bij enige prominente jubileumactiviteiten en kunt u rekenen op een uniek Arnhem Band bierpakket dat bestaat uit 3 speciaal bieren speciaal gebrouwen en voorzien van uniek Arnhem Band etiket.

Is u niet alles duidelijk en hebt u vragen? Bellen of mailen mag natuurlijk altijd: doe dit naar Harry Grob, lid Stuurgroep Jubileum 75 jaar Arnhem Band via onderstaande formulier:

Mag de Arnhem Band op uw medewerking en bijdrage rekenen? Dat zou super zijn en alvast heel, heel erg bedankt.

Meedoen met de spaaractie kan hier!

Meedoen aan de spaaractie is helaas niet meer mogelijk. Bedankt voor uw steun!