Jubileumbier

Muziek en vriendschap vormen al sinds 1946 de basis van de Band, de kern, de hoofdzaak! Daarnaast zijn er nog een hele hoop bijzaken en bier is er daar zeker eentje van. Een lekker biertje met Arnhem Band-signatuur is dan ook een welkome aanvulling.

In al onze wijsheid hebben we daarom de brouwmeesters van de Arnhemse brouwerij Leroy Brown opdracht gegeven om drie speciaalbieren te brouwen. Aan de flanken van de Rijn hebben zij in eigen brouwerij speciaal voor de Arnhem Band de lekkerste bieren met passend muzikaal DNA gebrouwen. Het resultaat mag er wezen!

U bent gewend verwend te worden met bijzonder warme klanken, oogstrelende showelementen en strak marcheerwerk, maar vanaf nu kunnen ook uw smaakpapillen gekieteld worden door de Arnhem Band. We stellen u graag voor aan deze nieuwe Ernemse toppers:

Opmaat

Toegankelijk. Dat is de kern van dit heerlijke blondje. Als ze voorbij loopt kun je niks anders dan volgen, maar kijk uit. Ze heeft een pittig randje.

Ernums Weizje

Denk aan de zomer, om je heen gezellige mensen. Voor je staat een heerlijke klassieke weizen in een modern jasje. De eerste slok is overweldigend en doet verlangen naar meer. Een mix van korianderzaad en een licht bittere sinaasappelschil, is dit alleen maar genieten.

Toegift

De herfst ligt op de loer. De wind is onstuimig en de haard staat aan. Onder het genot van een heerlijk Belgisch kaasplankje, kun je verlangen naar warmer tijden, maar deze donkere dame maakt alles goed.

Om het 75-jarig jubileum van de Arnhem Band in 2021 te kunnen organiseren zijn er in 2019 verschillende commissies gestart. De fundraising-commissie heeft als doel het jubileum financieel te ondersteunen. Eén van de plannen is de verkoop van speciaalbier onder uniek Arnhem Band-label. Daarnaast is er ook een spaarplan waar je je nog voor aan kunt melden, via deze link!

De Arnhem Band speciaalbieren zijn onderaan deze pagina te bestellen. U kunt op iedere woensdag uw bestelling ophalen tussen 19.00-21.00u (op afspraak). Uiteraard zolang dit binnen de richtlijnen van het RIVM past en met inachtneming van alle maatregelen.

Dit is de ideale mogelijkheid om iemand te verrassen in deze geïsoleerde tijd. Een erg bijzonder en lekker kado dat ook bijzonder geschikt is als relatiegeschenk!

U heeft de keuze uit:

  1. Drie flessen ‘Opmaat’ blond speciaalbier a 330ml € 9,95*
  2. Set bier in luxe geschenkverpakking (1x blond, 1x wit, 1x amber) a € 9,95
  3. Drie flessen ‘Ernums Weizje’ wit speciaalbier a 330ml € 9,95*
  4. Drie flessen ‘Toegift’ Amber speciaalbier a 330ml € 9,95*
  5. Fles ‘Opmaat’ blond speciaalbier a 330ml € 3,95*
  6. Fles ‘Ernums Weizje’ wit speciaalbier a 330ml € 3,95*
  7. Fles ‘Toegift” amber speciaalbier a 330ml € 3,95*

Geef in uw bestelling aan hoeveel sets of flesjes bier u zou willen bestellen

*Prijs bij afname van drie stuks of een veelvoud van drie

Wij proosten graag met u (op 75 jaar Arnhem Band)!

Bier bestellen is helaas niet meer mogelijk. Het is volledig uitverkocht! Bedankt voor uw steun!