Nieuwe aanwas!

Nieuwe aanwas!

Het jubileumjaar is een tijd van komen en gaan. Nu er een aantal mensen afscheid hebben genomen is het tijd om de nieuwe aanwas aan jullie voor te stellen!


Damian (26) is er al voor de zomer bijgekomen en heeft voor en na het concert laten zien dat hij graag de handen uit de mouwen steekt! Hij leerde de band kennen via een gesprek met bandleider Sem. Hij heeft gekozen om trompet te leren spelen, maar zal binnenkort al met de bekkens bij de band te bewonderen zijn!


Door (9) kwam vlak voor de zomervakantie bij de band. Als jongere zus van Kaat en dochter van oud bandlid Maarten Follender was de Arnhem band haar niet onbekend! Na een proefles dwarsfluit bleef het instrument aan haar vingers kleven en sindsdien is ze niet meer weg te denken bij de woensdagavonden!


Jesse (22) heeft misschien wel een nieuw record geschreven voor de kortste proefles in de geschiedenis van de Arnhem Band. Na het in elkaar zetten van zijn sous en het direct spelen van een toonladder wist onze instructeur Hugo wel genoeg. Jesse kan het al (door zijn muzikale ervaring bij verscheidene bands). Hij sloot hierna direct aan bij de repetitie en heeft nu ook al zijn eerste optreden is ons uniform gehad.


Het blijft veel voorkomen dat de kinderen van oud-bandleden zich ook bij ons melden. Zo ook Job (11)! Na heel wat band-verhalen van zijn vader, leek het hem leuk om toch ook maar eens te komen kijken. Naast dat hij erg veel lol bij zijn proefles had, bleef hij ook tot laat bij de repetitie luisteren. Thuis kwam hij er al achter dat hij een goed ritmegevoel had, dus was het een logische stap om het slagwerk zich eigen te maken.

Vlak voor het einde van het vorige seizoen kwam Bilal (14) naar Schreuderhuize voor een proefles slagwerk. Hoewel hij er achter kwam dat het toch wat lastiger was dan het leek, nam hij de stokken mee naar huis om verder te oefenen. Na de vakantie keerde hij terug voor nog een les, om vervolgens definitief de keuze te maken om lid te worden!

Geen reactie's

Geef een reactie