Nieuwe Show Arnhem Band per 2020

Nieuwe Show Arnhem Band per 2020

De Arnhem Band komt eind april 2020 met een gloednieuwe show. Nederland is gekenmerkt door haar vele feestdagen, herdenkingen en ontspannende vakanties.  De Arnhem Band sluit zich hierbij aan.

Tradities
Nederland is gekenmerkt door haar vele feestdagen, herdenkingen en vakanties.  Jaar in jaar uit vieren we in april de verjaardag van de koning, herdenken we in september de Slag om Arnhem slachtoffers en tuigen we in december de kerstboom op. Het is bijna niet weg te denken uit onze cultuur. Het zijn tradities. Men heeft het druk waardoor het lijkt dat onze tradities voorbijvliegen. Daarom staat de Arnhem band in haar nieuwe show stil bij deze gebeurtenissen.

De show
In deze show vindt u de romantiek en de beleving terug van onze jaarlijkse gewoontes. Dit doet de Arnhem Band natuurlijk op een geheel eigen manier. Door creativiteit en enthousiasme zal deze show zich onderscheiden van andere shows. De Arnhem Band zal ervoor zorgen dat elke toeschouwer optimaal kan genieten.

Muziek
De muziek die gespeeld wordt is zeer divers. Het publiek kan rekenen op bekende tijdloze nummers, maar er zal ook een uniek gearrangeerd koraal en een slagwerksolo te horen zijn.

Eigen werk
De show is ontworpen en gearrangeerd door de band zelf in samenwerking met muzikaal leider Maarten Pijnenborg.

´De Arnhem Band brengt met deze show zichzelf: haar jeugdigheid, enthousiasme, herkenbaarheid en creativiteit over aan het publiek’    

Presentatie
De show zal tijdens koningsdag in Sonbeek (Arnhem) aan eigen publiek gepresenteerd worden.

Boek de Arnhem Band
Twijfel niet en vraag de show aan voor uw taptoe of evenement.  Dit kan via onze contact-pagina of bel ons via: 31-(0)624668628

 

scouting muziek band marching

De band tijdens Taptoe Empel 2019. Foto door Peter van Hoof

 

Geen reactie's

Geef een reactie