Opleiding

Hoe zou jij het vinden om vrienden voor het leven te gaan maken? Muziek te spelen tijdens evenementen, taptoes en meer? Wordt ook lid van de Arnhem Band. Kom snel een kijkje bij ons nemen!

Zit je op de basisschool?

Muziek maken lijkt je leuk, maar bij termen als bes en noot denk je alleen aan die dingen die je in het bos kunt plukken. Geen nood! De Arnhem Band biedt voor iedereen die muziek wilt maken een professionele opleiding aan. Maar ook als je al een instrument speelt kan je bij de band terecht.

lees verder...

Het opleidingstraject begint met 10 weken individuele lessen van 30 minuten. Meteen daarna ga je met leeftijds- en niveau genoten samen spelen, deze groepslessen krijg je naast je individuele lessen en duren ook 30 minuten. Je krijgt dan dus in totaal 1 uur per week les. Er zijn verschillende groepjes en in overleg met je docenten, ouders en jou beslissen we wanneer je door kan schuiven naar een volgend groepje. Alle lessen vinden plaats op woensdag avond tussen 18:00 en 21:00 uur. Aan het einde van je opleiding ga je (halve) repetities meespelen en als je alle nummers goed genoeg kent mag je mee spelen met de optredens van de grote band! Als beloning en afsluiting van je opleiding wordt je officieel geïnstalleerd als muzikant van de Arnhem Band!

Neem voor meer informatie en/of een gratis en vrijblijvende proefles contact met ons op.

Zit je op de middelbare school?

Speel je al jaren in je eentje een instrument maar wil je graag samen gaan spelen? Kan je nog geen noot lezen maar wil je graag in een leuke groep muziek maken? Ben je opzoek naar een leuke groep jongeren die naast muziek maken veel leuke activiteiten doen samen? Dan ben je bij de Arnhem Band op het goede adres!

lees verder...

Bij de Arnhem band hebben we een gedegen opleidingsplan met professionele docenten die je alles kunnen vertellen over een instrumenten en opleiden tot een volwaardig Arnhem Band muzikant. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we beslissen wat voor jou de beste route naar volwaardig Arnhem Band muzikant is. Onze lessen duren 30 minuten en vinden plaats op woensdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur. De grote band repeteert op woensdag avonden tussen 19:00 en 21:15 uur en op elke tweede zondag van de maand tussen 9:30 en 12:00 uur. We repeteren voor verschillende type optredens, van de Airborne herdenking in de Berenkuil tot een taptoe in Brussel en carnaval bij de Onganse. Naast muziek maken doen we een hoop leuke andere dingen samen. Zo gaan we elk jaar op een kamp waar de instrumenten thuis blijven.

Kom vooral een keer een kijkje nemen tijdens een repetitie! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ben je student?

Naast je studie opzoek naar een muzikale uitdaging én vrienden voor het leven maken? Welkom bij de Arnhem Band! Van het Arnhemse carnaval, een eigen Oktoberfest, Giro D ‘Italia of een taptoe in Brussel. De Arnhem Band is aanwezig! Of je nou al jaren muziek maakt of nog geen noot kan lezen. Bij ons ben je altijd welkom!

lees verder...

Onze kreet luid niet voor niets: Arnhem Band, “Meer dan muziek alleen”. Dit zorgt ervoor dat wij elkaar graag muzikaal uitdagen en naast de Band veel tijd met elkaar doorbrengen. Onze setlist bestaat onder andere uit: Intoxicated (Martin Solveig), Good God (Anouk), en The Lion has Wings.
We repeteren wekelijks op de woensdag avond en daarnaast is er één keer per maand showrepetitie op de zondag ochtend. De repetitie locatie is op enkele minuten fietsafstand van de HAN. Kom gerust een kijkje nemen tijdens een van onze repetities of andere activiteiten of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat van te voren even weten als je langs komt dan zorgen wij dat het bier/frisdrank koud staat!

Neem contact op!

Naam (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Geslacht (verplicht)
ManVrouw

Woonplaats

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Eventuele muziekervaring en/of opmerkingen