Stem Arnhem Band bij Rabobank Clubkasactie

Stem Arnhem Band bij Rabobank Clubkasactie

Vanaf heden (28 augustus tot 11 september) kunnen gaan leden van de RaboBank stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. De Arnhem Band doet ook mee!

Stemmen tussen 28 augustus en 11 september
Alle leden van Rabobank Arnhem en Omstreken mogen stemmen. Iedereen die lid was vóór 15 juli 2018, ontving aan het begin van de stemperiode via de post uitleg over het stemmen en een persoonlijke stemcode. (Leden van de Rabo-bank zijn rekeninghouders die bovendien het lidmaatschap van de Rabo-bank hebben aangevraagd; veelal bedrijven.)

Werven van stemmen
Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen de Arnhem Band  krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Daarom is het belangrijk om actief stemmen te gaan werven.

Informatie over deze Rabo Clubkasactie
Rabobank Arnhem en Omstreken draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Dit jaar wordt er weer een bedrag van €150.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne! Leden van de Rabobank mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. De Arnhem Band is één van de verenigingen waarop gestemd kan worden!

Via de post hebben alle Rabobank-leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunnen zij stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Met de persoonlijke stemcode kunnen zij van dinsdag 28 augustus tot en met dinsdag 11 september 2018 op de Rabo-website inloggen en hun stemmen uitbrengen. Elke stem telt!

Heeft u vragen? Neem dan contact met de Rabobank op via telefoonnummer (026) 371 44 44 of stuur een e-mail naar info.arnhem@rabobank.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie