Student

De Band

Naast je studie opzoek naar een muzikale uitdaging én vrienden voor het leven maken? Welkom bij de Arnhem Band! Van het Arnhemse carnaval, tot een Duits bierfeest, tot een taptoe in binnen- of buitenland. De Arnhem Band is aanwezig! Ons repertoire bestaat onder andere uit: Intoxicated (Martin Solveig), All of Me (John Legend) en Game of Thrones (van de serie).

Prestatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel maar de gezelligheid en ontspanning zijn minstens even belangrijk, onze kreet luid niet voor niets: Arnhem Band, “Meer dan muziek alleen”. Dit zorgt ervoor dat wij elkaar graag muzikaal uitdagen en naast de Band veel tijd met elkaar doorbrengen.

Met o.a. wodka-woensdag op de korenmarkt, de busreizen bij optredens en onze eigen lounge komt het wel goed met de gezelligheid en ontspanning. Naast de taptoes, concerten en andere optredens zijn er ook meerdere activiteiten waar wij als gehele band onze instrumenten thuis laten.

Repetitie

We repeteren wekelijks op de woensdagavond en daarnaast is er één keer per maand showrepetitie op de zondag ochtend. De repetitie locatie is op enkele minuten fietsen van de HAN.

“niet te peilen”

Feestjes moet je zelf maken! De Arnhem Band kent ook zijn eigen Dweilorkest genaamd “Niet te Peilen”. De opzet is flexibel en gezelligheid is gegarandeerd!

Klik hier voor meer informatie (Facebook).

Bezoekadres

(elke woensdag van
19:00u. tot 21:15u.)

Vlamoven 22
6826 TN Arnhem

Postadres

Arnhem Band
Postbus 2123
6802 CC Arnhem

29 44 14 74 60 (boekingen)

Zien wij je snel?

  •