Vacature secretaris Stichting Arnhem Band

Vacature secretaris Stichting Arnhem Band

Vacature secretaris Stichting Arnhem Band

Ben je goed in schriftelijke communicatie en het bijhouden van administratie? Wil je graag wat betekenen voor de jeugd en muziek in Arnhem? Dan is dit iets voor jou!

Functie

De Arnhem Band is opzoek naar een secretaris om het bestuur van Stichting Arnhem Band te komen versterken. Als secretaris speel je een belangrijke rol in de schriftelijke communicatie naar leden, ouders en onze achterban. Ook is het jouw taak om de administratie van ons CRM-systeem up-to-date te houden. Hierin staan niet alleen de gegevens van onze leden maar ook die van onze achterban. Daarnaast ben je lid van het bestuur van de Arnhem Band, samen met 4 andere stichtingsleden en 5 stafleden bestuur je de Arnhem Band. Daarbij krijg je de kans om de jonge stafleden (tussen de 21 en 24 jaar) te ondersteunen en begeleiden bij het dagelijkse bestuur van de Arnhem Band.

Het werk als secretaris kost je ongeveer 8 uur per maand.

Taken:

– Schriftelijke communicatie naar leden, ouders en achterban;

– Beheren algemene Arnhem Band mailboxen;

– Beheren postbus;

– Bijhouden leden administratie;

– Bijhouden administratie achterban;

– Bijhouden overige administratie;

– Notuleren vergaderingen;

– Algemene bestuurstaken.

“De Arnhem Band huisvest een hobby die niet alleen muzikaal uitdaagt maar is ook een vereniging waar vriendschappen voor het leven ontstaan.”

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je reageren op de vacature? Neem dan contact op met onze voorzitter Roland Leenaarts. Roland@arnhemband.nl of 06-11083126.

 

Geen reactie's

Geef een reactie