Voor de laatste keer Boys & Girls

Arnhem Band sonsbeek 2016 zomer

Voor de laatste keer Boys & Girls

Op zondag 12 juni presenteerden wij voor de laatste keer de show Boys & Girls.
De dag begon vroeg, om half 10 verzamelen voor de zondagsrepetitie op het terrein van VDZ.

Tijdens de zondagsrepetitie namen we de show nog een aantal keer  door en hebben we voor de laatste keer de puntjes op de i gezet.
De repetitie hebben we afgesloten met een lekkere picknick. Iedereen had lekkere dingen mee genomen, zodat er aan eten geen te kort was!muziekdag sonsbeek optreden 2016

Vanaf VDZ gingen we naar Sonsbeek om ons klaar te maken voor het echte optreden. We kwamen van beneden de heuvel naast de witte villa oplopen waar al een groot publiek op ons stond te wachten. De show ging heel goed! Na de show hebben we allemaal eventjes wat gedronken en daarna hebben we nog een aantal nummers gespeeld.

Terugkijkend op de show Boys & Girls hebben we mooie optredens neer gezet. We hebben door heel Nederland taptoes gelopen maar ook het buitenland bleef niet veilig voor de Arnhem Band. Zo hebben we bij Taptoe Brussel ook vol trots onze show mogen presenteren.
We gaan ons eerst richten op ons jubileumconcert. Hierna gaan wij druk repeteren voor een nieuwe show!

Dit artikel is geschreven door bandlid Bas Kolfschoten

De Arnhem Band, meer dan muziek alleen! Kom je ook muziek (leren) spelen bij de Arnhem Band? Kom een keertje kijken op een repetitie of meld je aan voor onze opleiding.

 

Geen reactie's

Geef een reactie