Young, Wild & Free! Time Flies

Young, Wild & Free! Time Flies

De Arnhem Band komt in mei 2017 met een gloednieuwe show. Deze show sluit aan op de tijd waarin we leven en de hedendaagse muziek.

Arnhem Band presenteert nieuwe show
Na het afgelopen jaar waarin de Band het 70-jarig jubileum groots heeft gevierd met haar leden en achterban. Dit met onder andere een top2000 concert in een uitverkocht Rembrandt Theater. Is het tijd om onszelf weer op de kaart zetten in Arnhem, de rest van Nederland en internationaal. Met diverse brainstormsessies en hulp vanuit de industrie zijn wij tot een gloednieuwe show gekomen.

Young, Wild & Free!
Met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar kunnen wij wel stellen dat we een jonge club hebben. Dit brengt veel energie en wilde ideeën met zich mee. Dit hebben we als inspiratiebron gebruikt tijdens het schrijven van de nieuwe show. Ook ontlenen wij de titel van de show uit dit gegeven; Young, Wild & Free! Want dat is de Arnhem Band!

De jeugd heeft de toekomst
Ook willen wij met deze show in contact komen met “de jeugd van tegenwoordig”. Door muziek te spelen die bekend is bij de jongeren, maar ook zeker bij de wat oudere generatie.

Wij willen laten zien dat het ook voor de jeugd nog steeds leuk is om bij een marching- en showband te spelen.

Zo zullen wij voor de allerkleinste fans het nummer “let it go” uit de film Frozen ten gehore brengen, spelen we “sterrenstof” van de jeugd van tegenwoordig en voor de iets ouderen is “Forever Young” van Alphaville te horen.

De show zal deze zomer o.a. te zien zijn bij de Street Parade van Taptoe Den Bosch op 17 juni en tijdens het Backesgrumbierefest in Simmertal (Duitsland) op 19 en 20 augustus.

muziekdag sonsbeek optreden 2016

Geen reactie's

Geef een reactie